Hoera!! Ronald vd Meijs - Publicatie Ronald van der Meijs is geslaagd!

Dankzij 58 donaties die samen € 7.001 opleverden voor Ronald vd Meijs.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Publicatie Ronald van der Meijs

Een uitgebreide publicatie over mijn kunst projecten van de afgelopen 22 jaar!

Ronald vd Meijs
Ronald vd Meijs
Beeldend Kunstenaar

Ronald van der Meijs 1966, Tilburg woont en werkt in Amsterdam. Hij studeerde cum laude af aan AKV|St. Joost Academie voor Beeldende Kunst

3 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer
  Altijd welkom

  Om het even hoeveel, je donatie om dit prachtige project te steunen is altijd welkom!

 • € 39 of meer
  Pre-order het boek

  Je ontvangt het boek op de boekrelease in Juni of krijgt hem later thuis gestuurd. Laat dan wel weten wat je voorkeur heeft..

 • € 75 of meer
  Pre-order het boek met atelierbezoek

  geweldig! hiervoor krijg je het boek gesigneerd en daarnaast plannen we samen een atelierbezoek bij mij in Amsterdam! Kom je gezellig langs en neem je meteen je boek mee.

 • € 110 of meer
  Boek gesigneerd & kunstwerkje - sigaar in laboratorium flesje

  Boek gesigneerd & Sigaar in laboratorium flesje als residu van de eerste openingsperformance met de installatie 'Play it one more time for me LA Ville Fumee' in De Fabriek Eindhoven 2013 - 4 laatste uit de orginele serie van 12. Zie afbeelding van dit prachtige residu onder de andere foto's

 • € 215 of meer
  Boek gesigneerd & A3 fotoprint van kunstwerk op dibond

  Boek gesigneerd & professionele foto afdruk naar keuze van een van mijn kunstwerken op A3 formaat dibond. Je hebt de vrije keuze uit de foto series die op mijn website staan: https://www.ronaldvandermeijs.nl/index

 • € 300 of meer
  Boek gesigneerd & twee A3 lijsten met fotoprint Mongolia project

  Boek gesigneerd & los tweeluik van gesigneerde professionele foto afdrukken van het Mongolia kunstproject 2018 in A3 op dibond. zie voor de afbeeldingen de foto - per deel in een losse dibond plaat

 • € 450 of meer
  Boek gesigneerd & kunstwerkje A song of people 2.0

  Boek gesigneerd & een klein unica kunstwerkje A song of people 2.0 uit 2017. Zie hiervoor de bijgevoegde foto welke is samengevoegd met het sigaar residu.

 • € 650 of meer
  Boek gesigneerd & Studiemodel kaars met orgelpijp 2015

  Boek gesigneerd & Studiemodel kaars met orgelpijp. Om te testen of het systeem met kaars en drukveer de tonatieklep op de orgelpijp kan verplaatsen, jaar 2015. Zie voor een afbeelding samengevoegde foto's van twee studiemodellen Cones en kaars met orgelpijp.

 • € 950 of meer
  Boek gesigneerd & Studiemodel Cones 2006

  Boek gesigneerd + Studiemodel voor installatie Cones 2006 (unica) Zie voor een afbeelding samengevoegde foto's van twee studiemodellen Cones en Kaars met Orgelpijp.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023