Gallery of Tones - Online muziekplatform

een project van Stefan Busch — Arnhem, Nederland
Gallery of Tones - Online muziekplatform

Maak muzieklessen van de hoogste kwaliteit van professionele muzikanten uit de hele wereld mede mogelijk!

Stefan Busch
Stefan Busch

 • Afgelopen

  Je kunt niet meer doneren

 •   Tip
  € 50 of meer
  Deelname aan een online groepsles van Stefan Busch

  Oprichter Stefan Busch verzorgt voor jou een online groepsmuziekles. Leer beter muziek maken van deze professionele pianist met jarenlange ervaring! Je kunt kiezen uit: ‘Intuïtief pianospelen: veel gevoel met weinig noten’ of ‘De hoe en wat in muziek - muziektheorie en gehoortraining’

 • € 35 of meer
  Downloadlinks voor exclusieve, onuitgebrachte muziek van de docenten

  Krijg exclusieve toegang tot onuitgebrachte muziek van onze docenten!

 • € 80 of meer
  Een gesigneerde CD van een van de docenten en de downloadlinks met muziek

  De perfecte tegenprestatie voor muziekliefhebbers. Je ontvangt een gesigneerde CD van een van de docenten. Daarnaast krijg je ook de exclusieve toegang tot onuitgebrachte muziek van onze docenten. Uren luisterplezier gegarandeerd!

 • € 150 of meer
  1 volledige online cursus naar keuze

  Doe mee met een van de online cursussen van onze professionele muzikanten op Gallery of Tones. Verbeter je muzikale vaardigheden en leer iets nieuws!

 • € 200 of meer
  Privé muziekles (1 uur) van een van onze docenten

  Krijg een privé muziekles van 1 uur van een van onze docenten naar keuze. De beste manier om je techniek te verbeteren: stel gerichte vragen en verdiep je vaardigheden!

 • € 225 of meer
  Klankbehandeling of muziekcoaching ‘Voorkom een burn-out’

  Je krijgt een klankbehandeling of muziekcoaching van Stefan Busch, oprichter van Gallery of Tones. Deze sessies zijn o.a. bedoeld om burn-out klachten te voorkomen. Voel de helende kracht van muziek!

 • € 280 of meer
  Twee volledige online cursussen naar keuze (€ 20 korting!)

  Doe mee met twee cursussen naar keuze van een van onze professionele muzikanten op Gallery of Tones! Of doe er een zelf en geef er een aan een medemuzikant cadeau. Verdiep je kennis en kom verder met je muziek!

 • € 420 of meer
  Drie volledige online cursussen naar keuze (€ 30 korting!)

  Doe mee aan drie cursussen naar keuze van een van onze professionele muzikanten op Gallery of Tones. Of geef er een of meerdere cadeau aan medemuzikanten! Je krijgt 30 euro korting op de normale prijs.

 • € 550 of meer
  Vier volledige online cursussen naar keuze (€ 50 korting!)

  Wil je echt werk maken van je muzikale ontwikkeling? Of ken je meerdere medemuzikanten die dit willen? Kies dan deze tegenprestatie en krijg toegang tot vier van de cursussen van Gallery of Tones.

 • € 1.000 of meer
  Reeks van vijf privé muzieklessen van een van onze docenten

  Maak een sprong vooruit in je muzikale vaardigheden met deze reeks van vijf privé muzieklessen. Je wordt in vijf sessies intensief begeleid in je muzikale ontwikkeling door een professionele muzikant.

 • € 1.500 of meer
  Privéconcert (solo)

  Ben jij een echte liefhebber van livemuziek? Boek dan nu dit solo privéconcert van een van onze muzikanten. De meest intense beleving van de schoonheid van de muziek op een plek naar keuze.

 • € 2.500 of meer
  Privéconcert (duo)

  Ben jij een echte liefhebber van livemuziek? Boek dan nu dit duo privéconcert van twee van onze muzikanten. Een optreden van een duo brengt nóg meer diepte en emotie in de muziek. De meest intense beleving van de schoonheid van de muziek op een plek naar keuze.

 • € 4.000 of meer
  Privéconcert (ensemble)

  De allermooiste ervaring van livemuziek is een privéconcert met een heel ensemble dat voor jou en je geliefden en vrienden speelt. Samenstelling van het ensemble in overleg.

 • € 5.000 of meer
  Privéconcert (ensemble) en reeks van vijf privé muzieklessen

  Geniet jij zowel van het luisteren als van het zelf maken van muziek? Dan is deze tegenprestatie écht iets voor jou. Je krijgt de intense ervaring van een privéconcert met een ensemble, met daarnaast ook nog vijf privé muzieklessen met een van onze docenten naar keuze. Duik vol in de muziek: zowel door het ervaren als het verdiepen van je vaardigheden.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023