Hoera!! Sacha - I walk in order to know I exist is geslaagd!

Dankzij 96 donaties die samen € 6.320 opleverden voor Sacha.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

I walk in order to know I exist

Een fotografische installatie die de emotionele dualiteit van dagdromen weergeeft.

Sacha
Sacha
Fotograaf

8 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  WAT GEWELDIG DIT!

  Wauw! Ontzettend bedankt voor je bijdrage! Om je te bedanken stuur ik een unieke digitale print van 20x20cm naar je op van een foto die ik tijdens mijn reis naar het Zwarte Woud in Duitsland heb gemaakt. Dit beeld toon ik nergens en is exclusief voor de mensen die dit bedrag doneren.

 • € 10 of meer
  HEEL ERG BEDANKT!

  Bedankt voor je bijdrage aan dit project! We houden je graag op de hoogte via onze nieuwsbrief!

 • € 20 of meer
  WAUW, SUPER BEDANKT

  Super bedankt voor je bijdrage aan dit project. Houdt je mailbox in de gaten voor exclusieve 'behind the scenes' beelden van mijn reizen.

 • € 100 of meer
  ONTZETTEND BEDANKT!

  Ontzettend bedankt voor je bijdrage! Om je te bedanken sturen we je een unieke en gesigneerde RISO druk op A3-formaat. Dit is een bijzondere Japanse druktechniek wat een combinatie is van fotokopiëren en zeefdrukken. De beelden die ik druk heb ik tijdens mijn reizen gemaakt.

 • € 250 of meer
  NIET TE GELOVEN!

  Wauw!! Bedankt voor je bijdrage. Om je te bedanken stuur ik een unieke DOKA print op van 25x25cm die ik zelf in de donkere kamer druk. Dit is een print waar het beeld door middel van lichtgevoelig papier en chemicaliën ontstaat. De beelden die ik ga printen heb ik gemaakt tijdens mijn reizen door duistere wouden in Duitsland.

 • € 500 of meer
  WAUW! FANTASTISCH!

  Wow! Ontzettend bedankt! Je ontvangt als bedankje een unieke DOKA print van 50x50cm van een beeld die ik gemaakt heb tijdens mijn reizen naar duistere wouden en bossen in heel Europa. Bij een DOKA print ontstaat het beeld door middel van lichtgevoelig papier en chemicaliën. Deze prints zijn van waarde omdat ze een grote rol zullen spelen in het selectie proces van dit project, en jij kan er dus eentje bemachtigen door dit bedrag te doneren.

 • € 1.000 of meer
  ONGELOVELIJK FANTASTISCH DIT!

  Geweldig! Ontzettend bedankt voor je bijdrage aan dit project. Als bedankje ontvang je een limited edition op aluminium opgeplakte gesigneerde DOKA print van 50x50cm. Deze foto serie was de start van mijn project. Waar het allemaal begon. Deze print kom ik persoonlijk bij u thuis ophangen. Ook ontvangt u een uitnodiging voor de expositie met daarbij een rondleiding, zodat u mijn werk kunt komen bewonderen.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023