Hoera!! Daniël van der Wens - La España vacía(da) is geslaagd!

Dankzij 49 donaties die samen € 5.150 opleverden voor Daniël van der Wens.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

La España vacía(da)

Help mij het verhaal van ontvolking in Spanje te vertellen!

Daniël van der Wens
Daniël van der Wens
Documentaireregisseur

Ik ben een documentaire maker die zich focust op grote filosofische vragen.

2 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  On demand!

  Geweldig dat u dit project steunt. Hiervoor krijgt u daarbij ook nog eens een gratis ‘early release’ versie van de film die je altijd kan terugkijken. Zo kunt u hem altijd terugzien vanaf het gemak van je eigen huis!

 • € 10 of meer
  Elk beetje helpt!

  Bedank, elk beetje helpt! Ik houd u als u dat wilt per mail op de hoogte van het project!

 • € 25 of meer
  Bedankt!

  Heel erg bedankt voor uw bijdrage! U krijgt een persoonlijke email met een persoonlijk bedankje en een linkje naar een uitgebreid kijkje achter de schermen en beelden die de film niet gehaald hebben.

 • € 75 of meer
  Krijg erkenning!

  Wat een mooi bedrag! U verdient hiervoor erkenning. Als u dat wilt krijgt u een kleine vermelding met de naam of logo van uw bedrijf!

 • € 100 of meer
  Wordt onderdeel van het proces!

  Ik ben erg dankbaar voor deze steun! Hiervoor stuur ik u in mei, een email met een zogenoemde 'rough cut' or ruwe versie met de vraag of u uw feedback hierop kan geven. Zo krijgt u de exclusieve kans om onderdeel te zijn van het maakproces

 • € 200 of meer
  Ansichtkaarten set!

  Wat fijn dat u zo om deze film geeft! Hiervoor krijgt u naast een kleine vermelding in de aftiteling ook een set van 3 ansichtkaarten met beelden van de film.

 • € 500 of meer
  Partner van de film!

  Dit kan ik bijna niet geloven. Wat een eer om zo door u gesteund te mogen worden! U bent officieel partner van het project. Natuurlijk een extra grote vermelding in de aftiteling en de sociale mediakanalen en 2 tickes voor de première. Daarnaast krijg je ook nog eens een persoonlijk gesprek mij en de crew waar je alles mag vragen en mee kan kijken bij het montageproces!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023