Hoera!! Goeikes - Goeikes - Achter de Schermen is geslaagd!

Dankzij 110 donaties die samen € 6.939 opleverden voor Goeikes.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Goeikes - Achter de Schermen

Goeikes organiseert het meest laagdrempelige fotofestival van Nederland. Ga jij mee Achter de Schermen?

Goeikes
Goeikes
Fotograaf

Goeikes - Achter de Schermen is het meest laagdrempelige fotofestival van Nederland.

5 projecten gesteund

 • Hoera!

  Hoera! Het project heeft de drempel van 80% gehaald! De maker past de begroting aan om het project toch door te laten gaan.

 •   Tip
  € 25 of meer
  Krek wak wou

  Vanaf 22 mei kan jij de catalogus Goeikes – Achter de Schermen ophalen in het centrum van Helmond. Hiervoor ontvang je een voucher per mail.

 • € 15 of meer
  Ge wordt bedankt!

  Jij krijgt een kaartje voor één persoon voor de besloten opening en boekpresentatie op 21 mei, 19.00 uur in Post5700.

 • € 20 of meer
  Achter Grootmoeders Keukendeur

  22 Helmondse ouderen fotografeerde hun 32 lekkerste recepten uit grootmoeders tijd. Deze bundelde we met de leukste quotes in het kookboek Achter Grootmoeders Keukendeur. Voor € 20,- krijg jij dadelijk jouw exemplaar als allereerste thuisgestuurd, nog voordat het boekje in de winkels ligt!

 • € 45 of meer
  Keigezellig

  We zien je graag terug op onze opening waar jij je eigen catalogus mee naar huis mag nemen. Daarnaast mag je iemand meenemen én is jouw naam in de catalogus terug te vinden.

 • € 45 of meer
  Wa ete gullie?

  Jij krijgt van ons een voucher waarmee je vanaf 22 mei niet alleen de catalogus ‘Achter de Schermen’ op kan halen, maar ook het bijzondere kookboek ‘Achter Grootmoeders Keukendeur’ met recepten en foto’s van 22 Helmondse ouderen.

 • € 60 of meer
  Wa skon!

  Tijdens onze boekpresentatie, waar jij samen met iemand anders voor uitgenodigd bent, ontvang jij de exclusieve hardcover ‘Goeikes – Achter de Schermen’. In deze catalogus word jij bij naam genoemd.

 • € 95 of meer
  We hebben 'n Clubske opgericht

  Jij krijgt met jouw (foto)clubske, vrienden of collega's een rondleiding over ons festival. in ruim een uur krijgen je allerlei sappige details over de fotoseries. Daarbij hoort een kleine foto-opdracht. Binnen een week sturen alle deelnemers hun foto's op. De mooiste foto's delen we op onze socials en de fotograaf van de mooiste foto wint de gouden camera!

 • € 110 of meer
  Geef 't beestje een naam

  Wij plaatsen de naam van jouw bedrijf op onze bedankpagina én sturen 3 boeken naar jouw bedrijf om het te bewijzen.

 • € 180 of meer
  Kiekt 'm Goan

  Eén van de teamleden van Goeikes komt een avond langs bij jullie op de fotoclub. Daar doen we een portfolioreview voor alle leden. In totaal blijven we ongeveer 2,5 uur. Daarnaast krijgen deelnemers aan de portfolioreview de aanmeldlink voor het volgende festival een week vóór hij online wordt gepubliceerd.

 • € 225 of meer
  Ik stoa d’r in

  Jouw logo plaatsen we in onze catalogus (die 750 keer wordt gedrukt). Natuurlijk ontvang je 3 van die catalogussen en mag je met 2 man naar onze opening komen!

 • € 450 of meer
  Skiete!

  Een shoot van een dagdeel achter de schermen bij jouw bedrijf door een van de goeikesfotografen. De shoot wordt gedeeld op onze social kanalen en de foto’s worden in hoge resolutie toegestuurd voor eigen gebruik. Daarnaast komt jouw logo terug in onze catalogus.

 • € 1.000 of meer
  Ge wit oit noit nie

  Jij sponsort een fotograaf naar keuze en krijgt jouw logo bij het titelbord van zijn/haar serie. Deze fotograaf geeft je daarnaast een rondleiding over het festival voor maximaal 20 personen. Daarnaast komt je logo terug op onze website en in de catalogus.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023