Hoera!! KUNST IN DE TUIN - KUNST IN DE TUIN 2023 is geslaagd!

Dankzij 58 donaties die samen € 2.555 opleverden voor KUNST IN DE TUIN.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

KUNST IN DE TUIN 2023

Maak het mogelijk. Voor iedereen!

KUNST IN DE TUIN
KUNST IN DE TUIN
Zelfstandig

Kunst en natuur zijn voor mij heel betekenisvol en inspirerend. Voor mij zijn ze ook nauw met elkaar verbonden. En dat wil ik graag delen.

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer
  Klein maar fijn

  Met jouw bijdrage is de realisatie van KUNST IN DE TUIN weer een stapje dichterbij gekomen. Dank je wel! Volg onze activiteiten via onze website, dan blijf je ook de hoogte van het verdere verloop en de uiteindelijke uitvoering. En kom vooral ook even langs op 28 mei! Je bent van harte uitgenodigd.

 • € 15 of meer
  Een kleine verrassing van onze kunstenaars

  Tja, als ik verklap wat het is, dan is het geen verrassing meer...

 • € 25 of meer
  Jasper Oostland Verjaardagskalender

  Jasper Oostland is een Groningse kunstschilder, met een voorliefde voor kikkers. Die voorliefde delen wij... In onze eigen collectie is op 28 mei ook werk van Jasper te zien. Op de verjaardagskalender kom je niet alleen kikkers, maar ook andere dieren tegen. Maar altijd met humor en menselijke trekjes...

 • € 35 of meer
  Eala San - Diep

  Diep. Zo heet de debuutbundel van Eala San, de naam waaronder Micaela Deden haar gedichten publiceert. Micaela typeert haar gedichten als "filosofisch / mystiek, met soms een vleugje (hof)narrigheid". Micaela is één van de dichters die 28 mei 2023 zal voordragen uit eigen werk. Kom vooral ook naar haar luisteren!

 • € 50 of meer
  Uit de keuken van De Porrepoele - Lunchen in Porre's Toen

  Zuid-oost Groningen heeft veel te bieden. Dus kom terug en combineer je bezoek met een met een lekkere vegetarische lunch voor 2 personen in Porre's Toen. Biologisch, vers en ambachtelijk - Uit de keuken van De Porrepoele. Datum in overleg.

 • € 75 of meer
  Op pad

  Ga met mij op pad en ontdek mijn passies! Ik neem je mee op een natuur-of een cultuurexcursie, (duur 1,5-2 uur), op een in overleg overeen te komen datum.

 • € 200 of meer
  Verwennerij voor 2

  Er lekker tussenuit met Pinksteren! We bieden je op 28 mei 2023 aansluitend een overnachting voor 2 personen aan in onze B&B en verwennen je 's ochtends met een uitgebreid biologisch ontbijt. Em is 28 mei al voor je neus weggekaapt? Geen nood: in overleg bieden we deze tegenprestatie ook op 3 andere data (in overleg) aan!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023