Hoera!! Geert en Erwin - De Bips van de Slurk is geslaagd!

Dankzij 169 donaties die samen € 6.196 opleverden voor Geert en Erwin.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

De Bips van de Slurk

Een kinderboek voor volwassenen. En dan met name voor volwassenen in het Midden Oosten!

Geert en Erwin
Geert en Erwin
Schrijver en Illustrator

Wij schrijven kinderboeken voor volwassenen.

3 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  MAGAZIJN UITVERKOOP: Ingelijste poster

  Alleen beschikbaar als je al een bestelling hebt gedaan: een Ingelijste Poster van Klaasje en de Slurk (slechts 10 in omloop). De poster (A1 formaat) is genummerd en voorzien van een handtekening van zowel Geert Lammerink als Erwin Vreeman. Verder is hij professioneel ingelijst door de jongens van Amersfoort Art. Een echte eye-catcher in een kinder- of baby-kamer!

 • € 10 of meer
  MAGAZIJNUITVERKOOP: Art print

  Alleen beschikbaar als je al een bestelling hebt gedaan: de Art Print van Erwin Vreeman. De Art Print is 25 x 25 cm en wordt geleverd met klembord. Wil je hem zien voordat je hem besteld? Snap ik! Er staat een foto bij de projectomschrijving.

 • € 18 of meer
  De Bips van de Slurk

  Er is een leven voordat je De Bips van de Slurk had en een leven nadat je De Bips van de Slurk hebt. Dit hardcover prentenboek (25 x 25 cm) verandert levens. Jouw leven. Maar ook het leven van mensen in het Midden Oosten. Als je hem nu koopt, zet ik er een handtekening in. PS Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten.

 • € 24 of meer
  Geert leest voor

  In de klas welteverstaan. En dat voor een worst-kaas-wijn-pakket van 24 euro. Verder niks! De 24 euro krijg je dus terug als ik aan het voorlezen ben. In ruil voor het eet-en-drink-pakket uiteraard!

 • € 24 of meer
  Geert leest nog een keer voor

  Ditmaal tijdens de nationale voorleesdagen. Op scholen welteverstaan. Ben je meester of juf en wil je jouw kinderen een unieke voorlees-experience aanbieden? Ga dan voor Geert leest nog een keer voor!

 • € 36 of meer
  Prentenboek + Art print

  Wil je meer? Geen probleem. Ga dan voor De Bips van de Slurk met een bijzondere art print van Erwin Vreeman. Bij de art print (25 x 25 cm) wordt een mooi klembord geleverd. Gesigneerd. Met een grote boodschap. Speciaal voor jou.

 • € 64 of meer
  Weg-geef-kado's (4 stuks)

  Wil je de blits maken op verjaardagen en recepties? Koop dan 4 prachtig ingepakte Bipsen van de Slurk. Dit keer niet voor jezelf. Maar voor een ander.

 • € 75 of meer
  5 boeken

  Voor scholen, kinderdagverblijven of voor mensen die gewoon graag 5 boeken bij ons willen bestellen. Het kan nu. Knal hem er in. Er zijn er slechts 5 beschikbaar!

 • € 92 of meer
  Prentenboek + Ingelijste poster

  Als je voor het prentenboek en de poster kiest, mag je je fan van de Slurk noemen. Je ontvangt een poster op mat coated kwaliteitspapier, ingelijst door de jongens van de Amersfoort Art Galerie. Ik (Erwin of Geert) kom de poster persoonlijk bij je langs brengen en schrijf ter plekke een boodschap achterop de poster en in het boek. Ik wil er wel een kopje koffie voor terug.

 • € 150 of meer
  Slapend rijk worden

  Wilde je altijd al slapend rijk worden? Nu kan het! Als jij deze tegenprestatie selecteert, ontvang je 10 Bipsen van de Slurk. Plaats het boekje op de bijgeleverde standaard en zet hem op jouw toilet. Het boekje verkoopt zich zelf aan de mensen die jouw toilet bezoeken. Gegarandeerd. Zelfs het geld hoef je niet in ontvangst te nemen. Het gaat allemaal automatisch als je de bijgeleverde instructie volgt (vervolgorders zijn voor toiletsales managers 20% goedkoper dan de reguliere winkelprijs; de marge is voor jou!).

 • € 2.000 of meer
  Presentatie voor uw bedrijf + Artist impression + 100 boeken

  Als je wil weten hoe je van een idee een product maakt, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Geert vertelt op een geestige manier hoe hij dat heeft gedaan. Onderwijl maakt Erwin een artist impression van en voor uw bedrijf. Met Slurk uiteraard. Na afloop kunt u de boeken uitdelen aan de toehoorders. Uiteraard zijn wij bereid om ze van handtekeningen te voorzien.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023