Hoera!! Evelien op weg - Fotoboek 'Mijn rondje wandelend door NL' is geslaagd!

Dankzij 221 donaties die samen € 11.056 opleverden voor Evelien op weg.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Fotoboek 'Mijn rondje wandelend door NL'

In 2019 wandelde ik een rondje door Nederland en nu neem ik jou mee op deze reis. Ga je mee op weg?

Evelien op weg
Evelien op weg
Gevoelsfotograaf & coach

Ik combineer portretfotografie en wandelcoaching. In 2019 wandelde ik een rondje Nederland. Daar maak ik nu een fotoboek over.

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 85 of meer
  Het fotoboek + ansichtkaarten

  Je ontvangt mijn fotoboek en een setje ansichtkaarten.

 • € 10 of meer
  Een persoonlijk kaartje bij je thuis

  Je ontvangt een kaart uit mijn set ansichtkaarten met een persoonlijke bericht om je te bedanken en om je te inspireren op jouw eigen weg!

 • € 20 of meer
  Evelien's Pannenkoekenmix

  Mijn moeder noemde mij vroeger een pannenkoekenmonster. Dit ben ik nog steeds! Met liefde deel ik mijn pannenkoeken met jou. Aan deze mix voeg je eieren en melk toe en bakken maar. Bij de mix ontvang je ook een kaartje met een persoonlijke boodschap.

 • € 40 of meer
  Ansichtkaarten set van mijn wandeling

  Een ansichtkaarten set bestaande uit mijn 9 favoriete beelden van de wandeling op A6 formaat met inspirerende tekst of vraag op de achterkant. Onderaan deze pagina zie je de selectie voor de kaartenset.

 • € 60 of meer
  Het fotoboek

  Je ontvangt mijn fotoboek met een persoonlijke boodschap.

 • € 100 of meer
  Fotoshoot van 45 minuten + 3 foto's

  Op één van mijn maandelijkse Portretdagen ben jij welkom om aan te sluiten voor een fotoshoot van 45 minuten. Samen maken we een wandeling op zoek naar een mooie plek. Onderweg is er ruimte om over grote en kleine dingen te praten. Na afloop zoek jij zelf 3 foto’s uit die ik jou digitaal opstuur.

 • € 250 of meer
  Een waardevolle wandeling

  In een groepje van maximaal 4 mensen wandelen we een stukje wat mij dierbaar is van mijn rondje Nederland. Je mag mij alle vragen stellen die je wil én het is een moment voor jezelf. Met het wandelen door de natuur creëren we rust en ruimte om in te reflecteren en elkaar te inspireren. Tijdens de wandeling maak ik ook een portret van je, precies zoals je nu bent en bijna zonder dat je het door hebt.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023