Super dat je een donatie doet! Kies het bedrag en de tegenprestatie

Geen tegenprestatie
Geen tegenprestatie
?

Je hebt geen tegenprestatie geselecteerd.

Ik wil deze actiecampagne graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

minimaal € 10 euro.

€ 10 of meer
Eeuwige dank

We zijn je eeuwig dankbaar voor je bijdrage. Elke euro kan de Molukse geschiedenis blijven vertellen!

€ 25 of meer
Persoonlijke digitale videoboodschap

Bedankt voor je bijdrage om het monument te realiseren. Je ontvangt van ons een persoonlijke digitale videoboodschap.

€ 50 of meer
Naamsvermelding & Poster

Super dank voor je bijdrage! We zullen je naam vermelden op onze website en je krijgt een poster van het Landelijk Moluks monument toegestuurd.

€ 100 of meer
Naamsvermelding donateurs club

Duizendmaal dank voor je donatie! Je naam zal vermeld worden op de muur van de donateurs club (Moluks Historisch museum), op de website van st. LMM en je ontvangt een poster van het Landelijk Moluks monument.

€ 250 of meer
LMM Goodiebag

Terima kasih, echt super dank voor je bijdrage. Je ontvangt een T-Shirt, een mok, een katoenen tas, poster van het monument + naamsvermelding donateurs club en op de website van st. LMM.

€ 500 of meer
Fotoshoot + LMM Goodiebag

Wauw wat een donatie! Bedankt! Met dit bedrag komen we een heel eind. Je krijgt als tegenprestatie een Fotoshoot (naar keuze) voor max. 2 pers. incl. 1 gratis bewerkte digitale foto bij PhotograFi + LMM Goodiebag + naamsvermelding donateurs club op de website.

€ 1.000 of meer
Een volledig verzorgde avond met Molukse gastvrijheid bij Restaurant CUCU

Geweldig terima kasih (bedankt!) een mooi bedrag en een stapje dichterbij het streefbedrag. Je krijgt van ons Een volledig verzorgde avond met Molukse gastvrijheid bij Restaurant CUCU in Zwijndrecht + 2 LMM Goodiebags + naamsvermelding donateurs club en op de site.

€ 1.500 of meer
2 VIP plaatsen voor de onthulling van het Landelijk Moluks Monument

Eeuwig dankbaar voor je donatie! Met je donatie komen we steeds dichterbij de realisatie van het monument. Je ontvangt een uitnodiging voor 2 vip plaatsen bij de onthulling van het LMM + 2 LMM Goodiebags + gratis fotoshoot (naar keuze) op locatie of bij het monument (max 4 pers) bij PhotograFi + 5 gratis bewerkte digitale foto's + naamsvermelding donateurs club op de site en een volledig verzorgde avond met Molukse gastvrijheid bij Restaurant CUCU.

"Wij willen even de tijd nemen om je oprecht te bedanken voor je donatie aan ten behoeve van het Landelijk Moluks Monument. Terimah Kasih!!"
- Stichting LMM

Geen transactiekosten

Doneer openbaar óf anoniem

Bij een actiecampagne is restitutie niet mogelijk

buckaroo
© 2023