Hoera!! Thanks, Machine. - Eindexpositie: THANKS, MACHINE is geslaagd!

Dankzij 53 donaties die samen € 2.206 opleverden voor Thanks, Machine..
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Eindexpositie: THANKS, MACHINE

Realisatie expositie van afstudeerwerken door 24 jonge kunstenaars van HKU Image and Media Technology

Thanks, Machine.
Thanks, Machine.
IMT'ers

Een groep jonge makers die hun eigen expositie voor hun afstudeerwerk aan het organiseren zijn voor hun studie Image and Media Technology.

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  A3 print naar keuze

  Je ontvangt van ons een gesigneerde print op A3-formaat van het werk van een van onze makers naar keuze! Ook zal je naam op de bedankmuur te zien zijn.

 • € 10 of meer
  Eeuwige dank!

  We zijn ontzettend dankbaar voor je bijdrage aan onze expositie!

 • € 20 of meer
  Naamsvermelding

  Je naam zal tijdens de expositie op onze bedankmuur te zien zijn!

 • € 20 of meer
  Naamsvermelding

  Je naam zal tijdens de expositie op onze bedankmuur te zien zijn!

 • € 75 of meer
  Uitnodiging officiële opening

  Je wordt uitgenodigd voor de officiële opening van 'Thanks, Machine.', waar je van ons ook een glas bubbels krijgt. Uiteraard gaat dit alleen door als de maatregelen dat toelaten, anders krijg je een invite voor een feestelijke online opening. Ook zal je naam tijdens de expositie op onze bedankmuur te zien zijn!

 • € 100 of meer
  Uitnodiging officiële opening + A3 print

  Je wordt uitgenodigd voor de officiële opening van 'Thanks, Machine.', waar je van ons ook een glas bubbels krijgt. Uiteraard gaat dit alleen door als de maatregelen dat toelaten, anders krijg je een invite voor een feestelijke online opening. Ook mag je een gesigneerde A3 print van een van onze makers uitkiezen en zal je naam tijdens de expositie op onze bedankmuur te zien zijn!

 • € 125 of meer
  Rondleiding + eerste preview

  Jij zal de eerste zijn die onze expositie mag komen bekijken, nog voordat hij openbaar wordt voor publiek. In welke vorm dat zal zijn laten we nog even open, maar zowel online of fysiek krijg jij de primeur! Ook zal je naam op onze bedankmuur te zien zijn.

 • € 150 of meer
  Het complete pakket

  Jij zal de eerste zijn die onze expositie mag komen bekijken, nog voordat hij openbaar wordt voor publiek. In welke vorm dat zal zijn laten we nog even open, maar zowel online of fysiek krijg jij de primeur! Ook ontvang je een uitnodiging voor de officiële opening van de expositie incl. glas bubbels, een gesigneerde A3 print van een van onze makers en een naamsvermelding op onze bedankmuur.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023