Hoera!! Léon en Naomi - SPEKKOEK. Kaartenset is geslaagd!

Dankzij 116 donaties die samen € 10.060 opleverden voor Léon en Naomi.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

SPEKKOEK. Kaartenset

Word jij één van de Founders van de Spekkoek. Kaartenset?

Léon en Naomi
Léon en Naomi
Coaching & Training

Wij, Léon en Naomi, zijn twee transcultureel systemische coaches die mensen helpen uiting te geven aan wie ze zijn en waar ze voor staan.

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Spekkoek. kaartenset

  Hier is het natuurlijk allemaal om te doen! U ontvangt de complete Spekkoek. kaartenset. Daarnaast ontvangt u de exclusieve 'Founder' illustratie. Deze kaart wordt speciaal ontworpen voor deze campagne!

 • € 10 of meer
  Vrije donatie

  Ondersteun ons en help de Spekkoek. kaartenset in de wereld te zetten. U krijgt een naamsvermelding op de 'Founderpagina' van onze website.

 • € 20 of meer
  Setje Spekkoek. Postcards

  U ontvangt 3 postcards met illustraties uit de Spekkoek. kaartenset. Mooi om zelf te houden of te versturen naar een dierbare. U krijgt de keuze uit 3 verschillende sets.

 • € 35 of meer
  3 sets Spekkoek. Postcards

  U ontvangt alle 3 de sets postcards met illustraties uit de Spekkoek. kaartenset. (dus in totaal 9 postcards)

 • € 80 of meer
  The Complete Package

  Je ontvangt naast onze prachtige kaartenset, maar liefst 3 setjes postcards! Daarnaast krijg je de de exclusieve 'Founder' Kaart. Deze kaart wordt speciaal ontworpen voor deze campagne!

 • € 100 of meer
  Double trouble....

  1 voor jou en 1 om weg te geven. U ontvangt 2 complete Spekkoek. kaartensets. Daarnaast ontvangt u de exclusieve 'Founder' illustratie. Deze kaart wordt speciaal ontworpen voor deze campagne!

 • € 175 of meer
  Spekkoek. Opstellingsdag 21-04-'23

  Een dag die in het teken staat van het werken met de thema's van de Spekkoek. kaartenset én (familie)opstellingen. Daarnaast ontvangt u uw eigen Spekkoek. kaartenset én de exclusieve 'Founder' kaart. Deze kaart wordt speciaal ontworpen voor deze campagne! De dag zal plaatsvinden op vrijdag 21 april 2023.

 • € 225 of meer
  Sharing is Caring...

  U ontvangt 5 complete Spekkoek. kaartensets. 1 voor u zelf en 4 sets om weg te geven. Verras familie, vrienden of uw klanten met hun eigen set! Daarnaast ontvangt u de exclusieve 'Founder' illustratie. Deze kaart wordt speciaal ontworpen voor deze campagne!

 • € 250 of meer
  Hilbrand Westra: Transculturele Opstellingsdag (20-04-'23)

  Wil jij graag een Spekkoek. Kaartenset en Founder kaart bemachtigen én tegelijkertijd flink de diepte in gaan met een transculturele opstellingsdag begeleid door meester opsteller Hilbrand Westra. Kies dan voor deze optie. We beloven dat je er geen spijt van zult krijgen....

 • € 500 of meer
  Your own card.....

  Droomde jij er ook altijd al van om een eigen persoonlijke kaart te hebben? Een kaart afgestemd op wie jij in de kern bent, speciaal voor jou geïllustreerd, in co-creatie met Nina de Jonge van Studio Kakash? Bestel dan 'Your own card', en je krijgt er een Spekkoek. kaartenset en een Founder kaart bij.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023