Hoera!! Ambachtenmuseum - Help ons aan een nieuwe lift! is geslaagd!

Dankzij 35 donaties die samen € 8.695 opleverden voor Ambachtenmuseum.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Help ons aan een nieuwe lift!

Help jij ons bij de aanschaf van een nieuwe lift? Samen houden we ons museum toegankelijk voor IEDEREEN!

Ambachtenmuseum
Ambachtenmuseum
Museum

Wij zijn het Oude Ambachten & Speelgoed Museum in Terschuur. Een museum met meer dan 160 oude ambachten, een speelgoedmuseum én meer!

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 75 of meer
  Toegangskaart + Museummagneet

  Als dank voor uw donatie ontvangt u van ons een toegangskaart voor ons museum én een unieke museummagneet per post. Zo kunt u ons museum bewonderen én direct de nieuwe lift zien waar u in heeft bijgedragen!

 • € 10 of meer
  Eeuwige dank!

  Mede dankzij deze donatie is ons volledige museum binnenkort weer toegankelijk voor IEDEREEN!

 • € 25 of meer
  Unieke museummagneet

  Door uw donatie zijn wij weer een stapje dichterbij ons doel. En om u te bedanken voor deze stap, ontvangt u van ons een unieke museummagneet per post!

 • € 50 of meer
  Toegangskaart voor ons museum

  Om u te bedanken voor uw donatie ontvangt u van ons een toegangskaart voor ons museum. Zo kan u niet alleen ons museum bewonderen, maar kunt u binnenkort ook de nieuwe lift zien waarvan de aanschaf mede mogelijk is gemaakt door u!

 • € 250 of meer
  Vijf toegangskaarten voor ons museum

  Om u te bedanken voor uw donatie ontvangt u van ons vijf toegangskaarten voor ons museum. Zo kan u niet alleen ons museum bewonderen, maar kunt u binnenkort ook de nieuwe lift zien waarvan de aanschaf mede mogelijk is gemaakt door u!

 • € 500 of meer
  Vijf toegangskaarten voor ons museum incl. een volledig verzorgde lunch!

  Om u te bedanken voor uw donatie ontvangt u van ons vijf toegangskaarten voor ons museum + een volledig verzorgde lunch in ons museumcafé. Zo kan u niet alleen ons museum bewonderen, maar kunt u binnenkort ook de nieuwe lift zien waarvan de aanschaf mede mogelijk is gemaakt door u!

 • € 1.000 of meer
  Tien toegangskaarten voor ons museum incl. een volledig verzorgde lunch!

  Om u te bedanken voor uw donatie ontvangt u van ons tien toegangskaarten voor ons museum + een volledig verzorgde lunch in ons museumcafé. Zo kan u niet alleen ons museum bewonderen, maar kunt u binnenkort ook de nieuwe lift zien waarvan de aanschaf mede mogelijk is gemaakt door u!

 • € 2.000 of meer
  Een familiedag om niet te vergeten!

  Om u te bedanken voor deze prachtige donatie willen we u en uw familie (t/m 20 pers.) graag een onvergetelijke dag aanbieden! Na deze donatie nemen we graag contact met u op om een volledig verzorgde familiedag in te plannen. Op de familiedag beginnen we met koffie, thee en uiteraard een paar mooie woorden van de eigenaar van ons museum! Hierna hebben jullie de gehele ochtend de tijd om ons museum te verkennen. Tegen de middag is het tijd voor een volledig verzorgde Veluwse lunch, met verschillende broodjes en dranken. Hierna hebben jullie de rest van de middag de tijd om ons museum verder te verkennen.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023