Hoera!! KristofVHeeschvelde - Steun Serieus Grappig! is geslaagd!

Dankzij 57 donaties die samen € 5.194 opleverden voor KristofVHeeschvelde.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Steun Serieus Grappig!

Help jij ons mee om het boek 'Serieus Grappig' van kunstenaar Kristof Van Heeschvelde te laten drukken?

KristofVHeeschvelde
KristofVHeeschvelde
Beeldend Kunstenaar

Kristof Van Heeschvelde is schilder, performer en muzikant.

2 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer
  Een Kus Van De Meester en Een Bank Vooruit

  10 op 10! Dank je wel voor jouw donatie! Dat verdient een virtuele kus van De Meester Kristof Van Heeschvelde. Die valt binnenkort in jouw mailbox. En natuurlijk ben je van harte welkom bij de boekpresentaties in Museum Dhondt-Dhaenens en Ikob.

 • € 25 of meer
  Kristof Van Heeschvelde poster

  De poster is een belangrijk medium in de praktijk van Kristof. Voor deze crowdfundingcampagne maakte Kristof speciaal een nieuwe poster en die kan de jouwe worden. En natuurlijk ben je van harte welkom bij de boekpresentaties in Museum Dhondt-Dhaenens en Ikob.

 • € 50 of meer
  gepersonaliseerde poster

  Krijg een gepersonaliseerde poster van Kristof Van Heeschvelde in je bus! Wat het wordt, weet niemand :-) En natuurlijk ben je ook van harte welkom bij de boekpresentaties in Museum Dhondt-Dhaenens en Ikob.

 • € 75 of meer
  Gesigneerd Boek

  Ontvang het boek Serieus Grappig gesigneerd door Kristof en een poster. En natuurlijk ben je van harte welkom bij de boekpresentaties in Museum Dhondt-Dhaenens en Ikob.

 • € 200 of meer
  Blikken Editie + gesigneerd boek

  Haal een Kristof Van Heeschvelde editie in huis bij een donatie vanaf 200€. De Blikken editie is een afgietsel uit acrylhars van een alledaags, banaal object: een blik of een glazen bokaal. De editie is gesigneerd en komt met een certificaat. Daarnaast ontvang je ook nog het gesigneerde boek Serieus Grappig en natuurlijk ben je van harte welkom bij de boekpresentaties in Museum Dhondt-Dhaenens en Ikob.

 • € 350 of meer
  Blind Sketch + gesigneerd boek

  Haal een unieke Kristof Van Heeschvelde schets in huis. Pittig detail: je weet niet wat het zal worden. Maar dat is net spannend! Bovendien krijg je ook nog het gesigneerde boek Serieus Grappig toegestuurd en natuurlijk ben je van harte welkom bij de boekpresentaties in Museum Dhondt-Dhaenens en Ikob.

 • € 500 of meer
  Huiskamerconcert L.A.A.G. + gesigneerd boek

  Wat beter dan de kunstenaar zelf in huis te halen? Kristof komt met zijn 2-koppige akoestische band L.A.A.G. tot bij jou voor een huiskamerconcert (+- 45'). Wil je al eens een keertje luisteren naar zijn muziek? Dan kan je op Bandcamp terecht: https://open.spotify.com/artist/6zWhHhGLn667bxTM3CfBJ1?si=Q9NbVIecTLOQ5OPqzGfOVA Kristof neemt dan ook het boek Serieus Grappig voor je mee en signeert het ter plaatse. En natuurlijk ben je ook uitgenodigd op de boekpresentaties in Museum Dhondt-Dhaenens en IKOB. NB: deze reward leveren we enkel in België/This reward is only valid in Belgium

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023