Hoera!! Ger Apeldoorn - PEP NU! POR DIOS, WAT EEN TERUGKEER! is geslaagd!

Dankzij 948 donaties die samen € 53.426 opleverden voor Ger Apeldoorn.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

PEP NU! POR DIOS, WAT EEN TERUGKEER!

Het stripblad Pep keert terug als magazine van 80 pagina's met nieuw werk van de beste tekenaars!

Ger Apeldoorn
Ger Apeldoorn

9 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 75 of meer
  OPTIE 7. DE LUXE EDITIE MET PRENTENSET

  Als je deze optie kiest, krijg je de luxe editie van je keuze (als in optie 3) met vier nieuwe prenten, waarin tekenaars van nu een hommage brengen aan Pep strips van toen. Het uittreksel van het geboorteregister en de vermelding in alle edities krijg je natuurlijk ook. Wij betalen 2 euro van de 7 euro porto.

 • € 10 of meer
  DE NUL-OPTIE

  Als je dit project wil steunen zonder iets te kopen, kun je natuurlijk ook gewoon doneren zonder tegenprestatie. Dan zorgen wij dat je twee weken voor de verschijning van het magazine een ansichtkaart krijgt om je eraan te herinneren dat Pep Nu eraan komt.

 • € 24 of meer
  OPTIE 1. ALLEEN HET MAGAZINE

  De weergaloze terugkeer van Pep in de vorm van een tachtig pagina's tellend magazine met een rechte rug. Por Dios, wat een koopje! Incl. 7 euro portokosten.

 • € 30 of meer
  DE JAREN PEP LOS

  Deze optie kan alleen samen met een andere donatie. De Jaren Pep is mijn boek over de geschiedenis van het stripblad Pep tussen 1962 en 1975. Dit jaar verscheen de derde druk met een aantal verbeteringen en een nieuwe, geïllustreerde boekindex. Voor iedereen die deze achtergrondgeschiedenis nog niet heeft, heb ik een losse optie gecreëerd. Door de manier waarop deze site werkt, staat hij helaas tussen de andere opties. Links staat hij onderaan. De Jaren Pep is nu al te krijg in de openbare verkoop, maar als je hem hier bestelt wordt hij meegeleverd met je andere donaties. Alleen dán zitten er geen portokosten bij.

 • € 32 of meer
  OPTIE 2. DE ALBUM-EDITIE (HARDCOVER)

  Pep Nu! wordt gemaakt als een speciaal magazine van 80 pagina's meteen slappe kaft met rechte rug. Voor de stripwinkels en de verzamelaars is er ook een harde kaft versie, zodat hij niet onderuit zakt in je kast. Incl. 7 euro portokosten.

 • € 40 of meer
  OPTIE 3. DE LUXE EDITIE

  Speciaal voor de verzamelaars hebben we een genummerde luxe editie van Pep Nu! met drie verschillende stofomslagen. Het album wordt dan genummerd en gesigneerd door de tekenaar van jouw keuze. Wij betalen 2 euro van de 7 euro porto.

 • € 50 of meer
  OPTIE 4. DE LUXE EDITIE PLUS

  Hetzelfde als optie 3, maar nu krijg je alle drie de stofomslagen en wordt het album door alle drie de tekenaars gesigneerd. Wij betalen 2 euro van de 7 euro porto.

 • € 55 of meer
  OPTIE 5. DE JAREN PEP EN DE HARDCOVER COMBO

  De hardcover editie van Pep Nu! samen met de herdruk van de derde, herziene druk van De Jaren Pep (2022). Als je voor deze optie kiest, betaal 5 euro minder voor de nieuwe derde druk van De Jaren Pep dan in de winkel. Wij betalen 2 euro van de 7 euro porto.

 • € 65 of meer
  OPTIE 6. DE GENERATIE PEP EDITIE

  Hetzelfde als optie 4, met alle drie de stofomslagen en drie keer gesigneerd. Maar als extraatje word je in alle edities van het magazine en het album vermeld als officieel lid van de Pep Generatie. Als je deze optie kiest, nemen we half februari contact met je op voor je volledige naam en geboortedatum en krijg je eveneens een uittreksel van het geboorteregister, met een stempel: Officieel lid van de Pep Generatie. Wij betalen 2 euro van de 7 euro portokosten.

 • € 75 of meer
  OPTIE 7. DE LUXE EDITIE MET PRENTENSET

  Als je deze optie kiest, krijg je de luxe editie van je keuze (als in optie 3) met vier nieuwe prenten, waarin tekenaars van nu een hommage brengen aan Pep strips van toen. Het uittreksel van het geboorteregister en de vermelding in alle edities krijg je natuurlijk ook. Wij betalen 2 euro van de 7 euro porto.

 • € 90 of meer
  OPTIE 8. DE DOE MIJ ALLES MAAR

  Eén zachte kaft editie om stuk te lezen. Eén luxe editie met alle drie omslagcovers, één uittreksel van het geboorteregister, je naam achterin het boek en alle vier de prints plus een verrassende extra print. En omdat het nooit genoeg is, krijg je ook een uitnodiging voor de officiële presentatie van het magazine op de redactie van de uitgeverij, waarbij een zo groot mogelijk deel van de makers aanwezig zal zijn om te signeren. Wij betalen 2 euro van de 7 euro porto.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023