Hoera!! De Taalsluis - Help Tongo is Taal aan een derde editie! is geslaagd!

Dankzij 30 donaties die samen € 10.345 opleverden voor De Taalsluis.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Help Tongo is Taal aan een derde editie!

Door uw donatie krijgt dit Surinaamse tijdschrift voor Nederlands lees- en schrijfplezier een 3e kans.

De Taalsluis
De Taalsluis
Uitgever van TisT

Eenmanszaak De Taalsluis voor tekst, taal en training, is sinds oktober 2021 uitgever van het jaarlijkse tijdschrift Tongo is Taal.

1 project gesteund

 • Hoera!

  Hoera! Het project heeft de drempel van 80% gehaald! De maker past de begroting aan om het project toch door te laten gaan.

 •   Tip
  € 100 of meer
  TisT tot aan huis

  Aan iedereen die de TisT-zaak steunt met 100 euro of meer zenden wij twee exemplaren van het blad tot aan huis, over de hele wereld, 1 voor uzelf en 1 om weg te geven. Bovendien krijgt u ook een vermelding in het blad en op de website.

 • € 10 of meer
  Eeuwige dank

  Wat geweldig dat u wil bijdragen aan Tongo is Taal 2023. Samen moet het lukken; we zijn u eeuwig dankbaar!

 • € 25 of meer
  Naamsvermelding

  Alle donateurs die minimaal 25 euro geven, worden genoemd op www.tongoistaal.com.

 • € 50 of meer
  Dubbele vermelding

  Als u ons blij maakt met 50 euro, wordt u dubbel in het zonnetje gezet: Uw naam wordt vermeld op de website van www.tongoistaal.com, en ook in het blad zelf.

 • € 200 of meer
  Kijkje in de keuken van TisT

  Voor donateurs die 200 euro of meer kunnen missen hebben we niet alleen de vermelding in print en online, maar ook maken we een videootje van alle fasen van het project, zodat u kunt zien hoe het er achter de schermen aan toe gaat. De video zal exclusief voor donateurs vanaf 200 euro te zien zijn.

 • € 500 of meer
  Topsponsor/Investeerder

  Als u, in persoon of via uw bedrijf, ons wil steunen met 500 euro, plaatsen we een advertentie ter grootte van 1 vierkant waarin uw logo of bedrijfsnaam staat, en de vermelding dat u een topsponsor bent. En omdat u behalve topsponsor voor ons ook een "investeerder" bent, krijgt u een uitnodiging voor onze online investeerdersmeeting. U krijgt tijdens deze meeting gedetailleerd te weten hoe wij uw geld besteden. U kunt er vragen stellen en kennis maken met mede-investeerders.

 • € 1.000 of meer
  Supersponsor/Investeerder

  Als wij een donatie van u ontvangen van 1000 euro, bent u voor ons een supersponsor tevens investeerder en zo behandelen we u ook. U krijgt "advertentie"ruimte ter grootte van 2 vierkant, waarin uw logo, uw slagzin of korte tekst, en de vermelding dat u een van onze supersponsors bent. Daarnaast krijgt u als investeerder een uitnodiging voor onze online investeerdersmeeting via Zoom. Wij verstrekken gedetailleerde informatie over de besteding van uw donatie, u kunt ons vragen stellen, en u kunt er uw mede-investeerders ontmoeten.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023