Hoera!! Salesmen - Help Salesmen aan een album! is geslaagd!

Dankzij 98 donaties die samen € 3.614 opleverden voor Salesmen.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Help Salesmen aan een album!

Salesmen is een rockband die geld probeert op te halen voor hun debuutalbum dat op vinyl wordt geperst.

Salesmen
Salesmen
Muzikanten

Salesmen is een vierkoppige Haagse rockband die in begin oktober zullen komen met hun album release.

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 30 of meer
  Het album (vinyl) + toegangskaartje album presentatie

  Voor het doneren van 30 euro krijg je het album + een toegangskaartje voor de album presentatie in het Paard (Den Haag). Deze kun je dan 6 oktober in het Paard (Den Haag) ophalen.

 • € 20 of meer
  Het album (vinyl)

  Voor het doneren van 20 euro krijg je het album (vinyl). Deze kun je dan 6 oktober tijdens de album presentatie in het Paard (Den Haag) ophalen.

 • € 30 of meer
  Het album (vinyl) + t-shirt

  Voor het doneren van 30 euro krijg je het album + een t-shirt van de band. Deze kun je dan 6 oktober tijdens de album presentatie in het Paard (Den Haag) ophalen. Er zullen verschillende ontwerpen zijn waar je later uit mag kiezen voor de t-shirts en ook verschillende maten.

 • € 37 of meer
  Het album (vinyl) + t-shirt + toegangskaartje album presentatie

  Voor het doneren van 37 euro krijg je het album + t-shirt + een toegangskaartje voor de album presentatie in het Paard (Den Haag). Deze kun je dan 6 oktober in het Paard (Den Haag) ophalen. Er zullen verschillende ontwerpen zijn waar je later uit mag kiezen voor de t-shirts en ook verschillende maten.

 • € 40 of meer
  Het album (vinyl) + hoodie

  Het album (vinyl) + hoodie voor het doneren van 40 euro krijg je het album + een hoodie van de band. Deze kun je dan 6 oktober tijdens de album presentatie in het Paard (Den Haag) ophalen. Er zullen verschillende ontwerpen zijn waar je later uit mag kiezen voor de hoodies en ook verschillende maten.

 • € 47 of meer
  Het album + hoodie + een toegangskaartje voor de album presentatie

  Voor het doneren van 47 euro krijg je het album + hoodie + een toegangskaartje voor de album presentatie in het Paard (Den Haag). Deze kun je dan 6 oktober in het Paard (Den Haag) ophalen. Er zullen verschillende ontwerpen zijn waar je later uit mag kiezen voor de hoodies en ook verschillende maten.

 • € 100 of meer
  Het album + twee toegangskaartjes + aanwezig zijn bij de generale repetitie

  Voor het doneren van 100 euro krijgt je een bijzondere tegenprestatie. Je krijgt dan het album van Salesmen + twee kaartjes voor de album presentatie + Je mag aanwezig zijn bij de generale repetitie. Dus een dikke meet en greet met de band. Niets ellebogenwerk in de zaal. Jij en nog 4 anderen zitten eerste rang.

 • € 300 of meer
  Huiskamer concert

  Voor deze tegenprestatie staat de band geheel tot uw beschikking. Salesmen zal niet schromen om jouw woonkamer tot een ware rockarena te veranderen. We zullen samen met jou een datum plannen wanneer deze bijzondere gelegenheid zal plaatsvinden.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023