LEVENSKUNST

een project van Shania Mangroe — Nederland
LEVENSKUNST

Shortfilm (non-dialogue) over ontwikkelende romance, verloren dromen en de helende kracht van muziek ~

Shania Mangroe
Shania Mangroe
Filmmaker in opleiding

Binnen de kaders van school studeer ik af als regie en scenario. In het werkveld voer ik de functie van productie uit.

4 projecten gesteund

 • Afgelopen

  Je kunt niet meer doneren

 •   Tip
  € 75 of meer
  De toon is gezet!

  Hartelijk dank! Voor deze donatie ontvangt u een SNEAKPEEK in de sound design en zelfgeschreven muziek. Met deze donatie krijgt LEVENSKUNST de mogelijkheid om te focussen op healthy werksfeer: catering!

 • € 10 of meer
  In 3... 2... 1...

  Thank you! Thank you! Thank you! Thank you! Thank you! Thank you! Thank you! Thank you! Thank you! Thank you! Thank you! Thank you! Thank you! Thank you! Thank you! EEUWIGE DANK!

 • € 20 of meer
  Dat klinkt als muziek in mijn oren!

  Dankjewel! Voor deze donatie krijgt u toegang tot de BEHIND THE SCENES van de productie. Met deze donatie komen er voor LEVENSKUNST opties voor practicals (licht) vrij.

 • € 50 of meer
  Hier geen valse noot te vinden!

  Superbedankt! Voor deze donatie ontvangt u een geschenkpakket met: JOURNAL ACCESSOIRES van de original LEVENSKUNST art. Met deze donatie is er meer speling met set essentials en disposables!

 • € 100 of meer
  Intermezzo

  Hartstikke bedankt! Voor deze donatie ontvangt u toegang tot de TRAILER van LEVENSKUNST. Met deze donatie is er extra te besteden aan locatiehuur en set management voor het optimaal benutten van de werksfeer tijdens de arcadehalscene!

 • € 150 of meer
  Ik ben er stil van

  Ongelooflijk bedankt! Voor deze donatie ontvangt u een eenmalige online link naar LEVENSKUNST. Met deze donatie wordt het dekken van apparatuur toebehoren (rigs) aangenamer en kunnen er futuristische dynamische scenes gerealiseerd worden!

 • € 175 of meer
  U raakt de juiste snaren!

  Superduper thanks! Voor deze donatie komt uw naam op de aftiteling (SPECIAL THANKS TO). Met deze schenking is er meer ruimte voor lenzensets om dichtbij de personages van LEVENSKUNST te komen!

 • € 200 of meer
  Stay tuned!

  Enorm bedankt! Voor deze donatie krijgt u vroegtijdig toegang tot de 10 demo's (ORIGINAL SOUNDTRACK) en de FILMPOSTER per mail. Met deze bijdrage kan het decor voor LEVENSKUNST net een extra touch krijgen!

 • € 500 of meer
  In harmonie!

  Ontzettend bedankt! Voor deze donatie ontvangt u een uitnodiging voor de besloten vertoning te Utrecht incl. consumptie en Q&A met de makers. Met deze donatie komt er voor LEVENSKUNST meer budget vrij om in de theaterscene alle dansers te voorzien van kostuums!

 • € 1.000 of meer
  ECHT TOT LEVEN WEKKEN!

  Waanzinnig bedankt! Voor deze donatie komt uw (bedrijfs-)naam op de aftiteling (CO-PRODUCER incl. logo) te staan! Met deze financiering is er de mogelijkheid tot een all-inclusive bus met licht voor LEVENSKUNST!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023