Hoera!! MusicalOpera - Bovenkamers: geef kleur aan de blackbox! is geslaagd!

Dankzij 63 donaties die samen € 10.000 opleverden voor MusicalOpera.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Bovenkamers: geef kleur aan de blackbox!

Help ons om de nieuwe musical Bovenkamers te voorzien van waanzinnige kleding, rekwisieten en decors!

MusicalOpera
MusicalOpera
Theaterproducties

MusicalOpera Theaterproducties bestaat sinds 2012 en heeft in het verleden diverse shows geschreven, bewerkt en uitgevoerd. Benieuwd?

1 project gesteund

 • Hoera!

  Hoera! Het project heeft de drempel van 80% gehaald! De maker past de begroting aan om het project toch door te laten gaan.

 •   Tip
  € 75 of meer
  Eervolle vermelding in het programmaboek

  Sponsor een voordeelverpakking timmerhout bij de bouwmarkt (of iets totaal anders) en word onderdeel van een select gezelschap. Sponsoren die €75,- of meer geven, zien hun naam vermeld in het programmaboek. Als dank krijg je een gratis exemplaar, zodat je thuis aan al je vrienden kunt laten zien dat je bijdroeg aan de allereerste voorstellingen van Bovenkamers!

 • € 10 of meer
  Onze eeuwige dank!

  Wil je ons een klein steuntje in de rug geven, maar hoef je er niets voor terug? Onze dank is groot! Dankzij jou zijn we drie kwasten, een halve pot verf of een pak koekjes voor de klussers rijker.

 • € 25 of meer
  Paparazzi style entree

  Een rode loper hebben we niet, glitter en glamour ook niet... Maar jij bent verzekerd van een kekke foto in de unieke industriële setting van Het Motorblok! Trek je mooiste of je gewoonste kloffie aan en laat je vereeuwigen door onze huis(-tuin-en-keuken) paparazzifotograaf! (Let op: alleen bij de première!)

 • € 50 of meer
  Weldoener

  Met je bijdrage maak je het mogelijk om bouwmaterialen voor decorstukken te kopen. Als dank krijg je bij je bezoek aan Bovenkamers van ons een 'gratis programmaboek'.

 • € 100 of meer
  Full experience

  Dompel je geheel onder in de beleveniseconomie en boek een geheel verzorgd theateravondje. De full experience bevat: je eigen momentje shinen voor de lens van onze paparazzi-fotograaf (alleen bij de première), een programmaboekje, een glas pauzebubbels en uiteraard een kaartje voor de première (of een andere voorstellingsdatum)

 • € 250 of meer
  Exclusieve gastenlijst

  Verzekerd zijn van een plekje op de gastenlijst voor de première? Laat je voor €250,- op onze exclusieve gastenlijst bijschrijven. Als dank kun je rekenen op een meet & greet met een of meerdere makers van Bovenkamers, een nieuwe musical. Dat doen wij immers voor bezoekers op de gastenlijst. Inclusief twee kaartjes voor de première!

 • € 500 of meer
  Musicalmecenas

  Word musicalmecenas en maak ons zielsgelukkig. Naast onze eeuwige dank garanderen we je full exposure of juist exclusieve discretie door je grote gulheid geheim te houden. Je ontvangt vier kaarten voor de première (of een voorstelling naar keuze). Als extra dank kun je een speciaal voor jou op maat gemaakte creatieve geste van het artistiek team en de castleden van Bovenkamers verwachten.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023