Kickoff crowdfunding in samenwerking met Gemeente Amersfoort

Kickoff crowdfunding in samenwerking met Gemeente Amersfoort

Denk je na over het financieren van een creatief project via crowdfunding? Goed nieuws! Op 16 maart organiseren we in samenwerking met Gemeente Amersfoort een gratis online kickoff crowdfunding! Een gratis ticket reserveer je hier.

Zet samen met voordekunst de eerste stappen in het vormen van een crowdfundingcampagne en hoor wat Gemeente Amersfoort kan betekenen voor jouw project.

Voor wie is het bedoeld? Iedereen uit Amersfoort die nadenkt om een crowdfundingcampagne te starten voor een creatief project.

Wat gaan we doen? Tijdens de Kickoff Crowdfunding krijg je persoonlijke begeleiding bij het opstarten van het project, om jouw campagne met een voorsprong te beginnen. Verder krijg je alle tips, kijken we naar best practices en gaan we samen werken aan de opzet van jouw eigen crowdfundingproject en gaan we in op wat Gemeente Amersfoort kan betekenen voor jouw project. Binnen anderhalf uur weet je precies wat je te doen staat en kun je van start met het voorbereiden van je campagne!

Dus: kom je uit Amersfoort en denk je er over om crowdfunding in te zetten voor de financiering van jouw creatieve, culturele of erfgoed-project? Meld je dan nu gratis aan voor de Kickoff Crowdfunding! Er zijn in totaal 15 plekken beschikbaar!

 

 

© 2024