Voordekunst komt naar je toe!

Voordekunst komt naar je toe!

Op 26 juni vind je crowdfundingexperts door het hele land. We organiseren namelijk een Crowdfunding Kennisdag - en jij kan erbij zijn! 

De meeste workshops en sessies doen wij in ons eigen kantoor, aan de Lauriergracht in Amsterdam. Maar wij zien ook in hoe belangrijk het is om makers en donateurs uit heel Nederland aan te spreken.

Daarom zijn verschillende plaatsgebonden instanties door heel Nederland aan ons verbonden als partners, en zijn wij regelmatig door heel het land te vinden om onze kennis over crowdfunding met zo veel mogelijk verschillende mensen te kunnen delen.

Op maandag 26 juni zijn we zelfs op 3 plekken tegelijk te vinden: in Roermond, Amsterdam en Den Haag.

Kickoff en spreekuren voor Limburg

Kickoff_header_edited-1_1

Wist je dat de provincie Limburg tot € 10.000 bijdraagt aan crowdfundingprojecten? Dat en nog veel meer kom je te weten tijdens de (gratis!) informatiebijeenkomst over crowdfunding op 26 juni in Huis voor de Kunsten, Roermond.

Meer info en aanmelden

Kickoff in Amsterdam

Nieuwe_Liefde

In het kader van de Crowdfunding Kennisdag op 26 juni is voordekunst natuurlijk ook present in Amsterdam! Om 15:00 geeft Kristel Casander in De Nieuwe Liefde een Kickoff Crowdfunding voor culturele instellingen en organisaties.

Meer info en aanmelden

Workshop in Den Haag

Diensten_1

Van 16.00 tot 18.00 zijn we te vinden in Den Haag bij Fonds 1818. Deze workshop Succesvol jouw publiek bereiken is bestemd voor vrijwilligers en bestuursleden van stichtingen en verenigingen die in potentie met succes een aanvraag bij Fonds 1818 kunnen indienen. 

Meer info en aanmelden

Over voordekunst

infographic_edited-2

Voordekunst is het crowdfundingplatform voor de culturele sector. Al bijna 2500 kunst- en cultuurprojecten zagen het levenslicht dankzij crowdfunding via voordekunst, variërend van kleine lokale projecten tot grootschalige acties van nationale instellingen. Rond de 80% van de projecten die zich aanmeldt, slaagt. Dit maakt ons een van de crowdfundingplatforms met het hoogste succesgehalte van de wereld.

© 2024